Vállalkozónőként két területen dolgozom ügyfeleimért. Készségfejlesztő trénerként céges partnereim munkavállalóit és vezetőit támogatom, nyelveket beszélő tolmácsként pedig a Miskolcra érkező külföldi vállalati munkatársak és családtagjaik letelepedését segítem. Jó látni, hogy szeretik ezt a várost. A Térerő csapatával ezért ügyködöm.

Alt
Bemutatkozás:

Vállalkozónőként két területen segítem az ügyfeleimet. Készségfejlesztő trénerként céges partnereim munkavállalóit és vezetőit támogatom interaktív tréningek és egyéni fejlesztés formájában, nyelveket beszélő tolmácsként pedig a Miskolcra érkező külföldi vállalati munkatársak és családtagjaik letelepedését támogatom hivatalos és magánjellegű ügyintézésekkel. Fontos számomra a szemléletformálás, az innováció és a környezetem – legyen az vállalkozó vagy akár gyermek, fiatal felnőtt - szakmai és emberi támogatása, hogy megértsék egymást ill. a körülöttük zajló világot. 
A Térerő Közösségi Alapítvány tagjaival együtt igyekszem aktívan részt venni a miskolci helyi kezdeményezések megtalálásában s megvalósulásában. Lokálpatriótaként igazi kihívást találok abban, hogy különféle, városunkat támogató és fejlesztő projekteket/programokat támogassak s hogy társaimmal maradandót alkossunk abban a városban, ahol szeretek élni és nyüzsögni.

Küldetés:

Néhány terület, amivel állandóan munkája van a  közösségi alapítványnak. Első a kapcsolatépítés helyben. Folyamatos feladatunk, hogy különböző szereplőket megtaláljunk, megismerkedjünk, beszélgessünk, elmenjünk a rendezvényére, meghívjuk a saját rendezvényeinkre, eseményeket szervezzünk és részt vegyünk másokén. Egyáltalán próbáljuk megismerni azt a környezetet, ahol élünk, amiben a Térerő dolgozni kíván. Mi 2014-2016 között legalább 100 helyi szereplővel ültünk le beszélgetni. Rengeteg civil és városi rendezvényen vettünk részt, és magunk is rendeztünk 3 rendezvényt. Ezen rendezvények egyik legfontosabb szála, hogy vendégeinket megszólítsuk és minél többet beszéljünk a Térerőről, minél több információt osszunk meg az alapítványról, céljainkról. Illetve arról, hogy ezen kezdeményezés nyitott minden ötletre, minden ember csatlakozására. Ezen kapcsolatok mint a hagyma héjak kapcsolódhatnak, rakódhatnak egymásra, és egy nagyon hiteles csokrot alkothat.Létrejön egy működő cselekvő folyamat, amihez csatlakozni lehet. Ha egyedül vagy és társakat keresel, akkor csatlakozhatsz és segítséget kapsz, ha mindened megvan és csak konkrétan pénzt szeretnél egy helyi ügy előremozdításáért megvalósításáért, akkor a közösségi alapítvány ezt is képes hozzátenni.

Adatlap
 • Név:Szőllősi Andrea
 • Kategória:
 • Foglalkozás:
  vállalkozó
 • Szerepkör:
  kuratóriumi tag
 • Telefon:
  +36/
 • Email:
  consulting@first-line.hu
 • Web: