Több mint egy millió forintot gyűjtött a II.Élő Adásban a Szimbizózis Alapítvány és ezzel a második adománygyűjtő program legsikeresebb szervezete lett. A pénzből a Mézes Miskolc program megvalósítását tervezik! Peremhelyzetű sérült emberek oktatására, nevelésére, társadalmi integrációjuk támogatására szerveződött a Szimbiózis Alapítvány 1999-ben. Évente több mint négyszáz embert látnak el, több mint kétszáz munkatársuk megváltozott munkaképességű.

Több mint egy millió forintot gyűjtött a II.Élő Adásban a Szimbizózis Alapítvány és ezzel a második adománygyűjtő program legsikeresebb szervezete lett. A pénzből a Mézes Miskolc program megvalósítását tervezik! Peremhelyzetű sérült emberek oktatására, nevelésére, társadalmi integrációjuk támogatására szerveződött a Szimbiózis Alapítvány 1999-ben. A célcsoport elsősorban halmozottan akadályozott. Évente több mint négyszáz embert látnak el, több mint kétszáz munkatársuk megváltozott munkaképességű.

Élő Adásban Mézes Miskolc címmel egy olyan projekt ötlete rajzolódik ki a támogatók előtt, amely megmutatja, hogy a sérült emberek is képesek értékmentő munkára. Az integrált kézműves játszóházban mézeskalácsot sütnek a gyerekek és hazavihetik azokat, egy másik foglalkozáson pedig Miskolc híres épületeit készítik el mézeskalácsból és állítják ki azokat. Az Ide süss programról fotókiállítás készül, adventi kézműves vásár és játszóház. (Webcím: http://szimbiozis.net/)

Kategóriák: Adj