Miskolcon születtem, jelenleg is Miskolcon élem mindennapjaimat. A szociális ágazatban, azon belül az idős-ellátásban dolgozom immár 30 éve. Miskolc belvárosában egy Szolgáltatási Központban mint szolgáltatási központ vezető. Szeretem a munkám, de örülök hogy a Térerőben is tevékenykedhetek. Az alapítvány számomra egy fantasztikus közösség!

Alt
Bemutatkozás:

Miskolcon születtem, jelenleg is Miskolcon élem mindennapjaimat. A szociális ágazatban, azon belül az idős-ellátásban dolgozom immár 30 éve. Miskolc belvárosában egy Szolgáltatási Központban mint szolgáltatási központ vezető. Szeretem a munkám, de örülök hogy a Térerőben is tevékenykedhetek.

Habár sokan úgy gondolják, hogy 30 év egy területen nagyon unalmas lehet, de ez nem így van. Különböző emberek, sorsok, élethelyzetek adódnak, ami miatt nem monoton és egyhangú a munkám. Mivel régóta a segítő pályán mozgok, ezért szívesen vállalok önkéntesként is közösségi munkát.  A Térerő Közösségi Alapítvány ami számomra egy fantasztikus közösség, amiben segíteni tudok én is, hogy civil szervezeteket, önkénteseket, vállalkozókat, adományozókat összehozzunk egy közös térbe, mely Miskolc városunkat erősíti.

Küldetés:

A Visegrádi országokban, például Lengyelországban bevett támogatási forma az ösztöndíj program, tehetséges fiatalok hosszútávú támogatása tanulmányaikban. Ez sokszorosan megtérül, mert ezzel a felnövekvő gyerek kötődése megnő az őt támogató közösséghez, aktivistájává válhat a szervezetnek, majd később pedig befizetőjévé lesz a közösségi alapítványnak. A finanszírozás ezzel válik hosszútávon fenntarthatóvá.

Adatlap
 • Név:Szikora Zsuzsanna
 • Kategória:
 • Foglalkozás:
  szolgáltatási központ vezető
 • Szerepkör:
  kuratóriumi tag
 • Telefon:
  +36/704533526
 • Email:
  sz65zsuzsa@gmail.com
 • Web: