Az első Fuss Érte programot 2018. október 21-rén tartjuk. Kissé bonyolult adománygyűjtési rendszerről van szó, amely azonban már számos helyen bizonyított. A sportrendezvényben bárki részt vehet. A lényeg, hogy valami célért történjen erőfeszítés.  Öt egyesület célkitűzéseire gyűjtenek majd itt támogatást úgy, hogy a teljesítményt díjazzák azok, akik adakoznak.

A programot hosszas felkészülési idő előzi meg, "bemelegítés", mely során nemcsak az izmokat trenírozzák a "sportolók", hanem jó kommunikációval támogatókat gyűjtenek. Az első Fuss Érte adománygyűjtő programban részt vesz a Bükki Tájfutó Egyesület, a Parasport Klaszter, a Montázs  Közművelődési és Drámapedagógiai Egyesület, a Grabovszky és a Térerő Közművelődési Egyesület is gyűjtésbe kezd saját tevékenységéhez.  Az októberi futás előtt egy hónappal összefogott kampány kezdődik, melyben az egyesületek, az őket képviselő futók és maga a Térerő is folyamatos kommunikációval vesz részt, tudósít a felkészülésről és közösségi oldalaikon mozgósít! A térerő saját kampányát tereromiskolc.hu elnevezésű weboldalán és facebook oldalán folytatja majd!

Első programunk helyszíne a Népkert lesz partnerségben a Népkerti Vigadó és Sörözővel a város közepén, ami egyben egy közösségi térré is válik. Hasonlóvá egy mozgalmas családi naphoz, ahol bárki megmérettethet! A program házigazdája Veres László!  A Fuss Érte program csatlakozik a Barátság Maratonhoz. Akik a lokálpatrióta programban részt veszneek, bemelegítésképpen csatlakozhatnak a Fuss Érte projekthez! Bízunk benne, hogy szívesen támogatják majd az általunk képviselt csoportokat és a helyszíni gyűjtőpontjainkon adakoznak vagy adakozásra késztetnek másokat! 

Projekt feljegyzés
Projekt adatok
  • Helyszín:
    Népkert
  • Dátum:
    2018-10-21 10:00
  • Kategória:

Az első Fuss Érte programot 2018. október 21-rén tartjuk. Kissé bonyolult adománygyűjtési rendszerről van szó, amely azonban már számos helyen bizonyított. A sportrendezvényben bárki részt vehet. A lényeg, hogy valami célért történjen erőfeszítés.  Öt egyesület célkitűzéseire gyűjtenek majd itt támogatást úgy, hogy a teljesítményt díjazzák azok, akik adakoznak. A programot hosszas felkészülési idő előzi meg, "bemelegítés", mely során nemcsak az izmokat trenírozzák a "sportolók", hanem jó kommunikációval támogatókat gyűjtenek.

Az első Fuss Érte adománygyűjtő programban részt vesz a Bükki Tájfutó Egyesület, a Parasport Klaszter, a Montázs  Közművelődési és Drámapedagógiai Egyesület, a Grabovszky és a Térerő Közművelődési Egyesület is gyűjtésbe kezd saját tevékenységéhez. 

Az októberi futás előtt egy hónappal összefogott kampány kezdődik, melyben az egyesületek, az őket képviselő futók és maga a Térerő is folyamatos kommunikációval vesz részt, tudósít a felkészülésről és közösségi oldalaikon mozgósít! A térerő saját kampányát tereromiskolc.hu elnevezésű weboldalán és (https://www.facebook.com/tererokozossegialapitvany/notifications/ ) facebook oldalán folytatja majd!

Első programunk helyszíne a Népkert lesz partnerségben a Népkerti Vigadó és Sörözővel a város közepén, ami egyben egy közösségi térré is válik. Hasonlóvá egy mozgalmas családi naphoz, ahol bárki megmérettethet! A program házigazdája Veres László! 

A Fuss Érte program csatlakozik a Barátság Maratonhoz. Akik a lokálpatrióta programban részt veszenek, bemelegítésképpen csatlakozhatnak a Fuss Érte projekthez! Bízunk benne, hogy szívesen támogatják majd az általunk képviselt csoportokat és a helyszíni gyűjtőpontjainkon adakoznak vagy adakozásra késztetnek másokat! 

Kapcsolódó partner :
SZIGETVÁRI ESZTER

Legaktívabb önkéntesünk Szigetvári Eszter. Számos program részese volt már Térerőben. Prezentációjának köszönhetően lett kiemelkedően sikeres közösségi alapítványunk egy budapesti Élő Adás adománygyűjtő esten és most legbonyolultabb projektünk szervezésében dolgozik. A Fuss Érte konstrukció vezetője, mely az év egyik legjelentősebb adománygyűjtő programja lesz Miskolcon. 
Jelentkezési űrlap beküldése

Projektekre jelentkezés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.