ljh-klhém
Projekt feljegyzés
Projekt adatok
  • Helyszín:
    Erzsébet Fürdő
  • Dátum:
    2017-05-26 17:00
  • Kategória:

Hamarosan százan ÉLŐ ADÁSban! Újítás az adományozásban. Külföldön kedvelt, Magyarországon még alig próbált, de rendkívül ígéretes módszer segítségével gyűjt legközelebb a Térerő. Ügyek és civil szervezetek kezdeményezéseinek támogatását segíti majd egy impulzív programmal a szerveződés. Az Élő Adás egy pezsgő, jó hangulatú esemény, melyen előpályáztatással kiválasztott három fontos cél kerül terítékre: a Borsodi Mellrákinfó Egyesület, a Városi Séták és az Egy Maszk Drámaműhely kerül reflektorfénybe! Az esemény különleges közösségi élményt ígér tehát, ahol 10.000,- forint a felajánlás összege és az adományozó helyben dönti el, kinek és milyen ügy megvalósítására adja a pénzt, majd az ügy lebonyolításáról, a támogatások felhasználásáról folyamatosan beszámolunk. 

Kapcsolódó blog:
Támogatásokat kér az alapítvány Miskolcon

Észak: A kétéves Térerő Közösségi Alapítvány Városunkért adománygyűjtő, támogatásosztó és közösségépítő sze

Kapcsolódó partner :
Szunyogh Szilvia

Szunyogh Szilvia, földrajz-rajz-média szakos tanár vagyok, majd harminc éve tanítok a Miskolci Herman Ottó Általános Iskolában. A pedagógiai munkán kívül szívesen veszek részt olyan kezdeményezésekben, amik túlmutatnak a tanári tevékenységen. Ezért csatlakoztam a Térerőhöz is. Fontos számomra a sokszínű, jótékony feladatvállalás.

Bodnár Erika

Miskolcon születtem, most is itt élek. Sokat utazom, mindig megérint a komfortos, jól élhető városok hangulata, a vonzó parkok, utcák, a kedves helyiek. Hiszem, hogy városunk is lehet ilyen hely, ha az itt élők összefognak és tesznek ezért. A Térerő ezt a célt tűzte ki, ezért (is) csatlakoztam a csoporthoz és dolgozom tagjaival.
Jelentkezési űrlap beküldése

Projektekre jelentkezés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.