Projekt feljegyzés
Projekt adatok

Meglátogatta a Térerőt a CENTER FOR STRATEGIC RESEARCH AND DEVELOPMENT OF GEORGIA két munkatársa Eka Urushadze és Nino Vasadze. Céljuk, hogy Grúziában is közösségi alapítványokat hozzanak létre és jó mintákat keresnek. A két grúz vendéggel bóklásztunk természetesen Miskolcon. Megmutattuk a várost a hölgyeknek, akik  kíváncsiak voltak a látványosságokra is. Igaz, az idő nem kedvezett a szabadtéri programoknak, mégis volt alkalom a Városi séták rövidített útvonalát bejárni. A Creppy PalacsintaHázban egy igazi magyaros ebéd várt, Péter Karsza (akinek köszönjük az angol tolmácsolást is!) pincéjében az Avason pedig finom borok. Végül az Avasi kilátó kávézójában egy búcsúpillantást vetettünk a városra és elköszöntünk vendégeinktől!

Kapcsolódó blog:
Grúzok Miskolcon

Meglátogatta a Térerőt a CENTER FOR STRATEGIC RESEARCH AND DEVELOPMENT OF GEORGIA két munkatársa, Eka Urushadze és Nino Vasadze. Céljuk, hogy Grúziában is közösségi alapítványokat hozzanak létre. Azért esett választásuk Miskolcra, mert a város ahol élnek hasonló adottságokkal rendelkezik. Grúzia szerte nagy hagyománya van a borkúltúrának. Ezért különösen élvezték a sétát a történelmi Avason. A borospincében tett látogatás pedig egyenesen lenyűgözte őket. a program végén a kilátó kávézójából vetettek búcsúpillantást városunkra.

2018-07-18 10:00 - 19:00
Kapcsolódó partner :
Szunyogh Szilvia

Szunyogh Szilvia, földrajz-rajz-média szakos tanár vagyok, majd harminc éve tanítok a Miskolci Herman Ottó Általános Iskolában. A pedagógiai munkán kívül szívesen veszek részt olyan kezdeményezésekben, amik túlmutatnak a tanári tevékenységen. Ezért csatlakoztam a Térerőhöz is. Fontos számomra a sokszínű, jótékony feladatvállalás.
Jelentkezési űrlap beküldése

Projektekre jelentkezés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.