Képes Norbert Péter

Közösségi Alapítvány. Két egyszerű magyar szó, könnyen és jól érthető szavak. Olyan emberekre épít, akik természetes módon nem találkoznának, mert más az érdeklődésük, más módon élik az életüket. Kapcsolat a források és az ötletek között. Az elképzeléstől a megvalósításig. Miskolc lokálpatriotizmusban páratlan és ezt erősíteni, cselekvő energiává fejleszteni életcéllá válhat! 

 

Kiss Kriszta

Kiss Krisztina vagyok. Miskolcon születtem. Ide jártam iskolába. Itt végeztem el a főiskolát és egyetemi képzésben is itt részesültem. Szüleim, nagyszüleim a Lenin Kohászati Művekben dolgoztak. Nagymamámnál nyaraltam a gyár lábánál. Miskolcért élek. Értetek. Azért, mert hiszek Miskolcban, a Miskolciakban, a Közösségben, az egy térben élők erejében.

Bodnár Erika

Miskolcon születtem, most is itt élek. Sokat utazom, mindig megérint a komfortos, jól élhető városok hangulata, a vonzó parkok, utcák, a kedves helyiek. Hiszem, hogy városunk is lehet ilyen hely, ha az itt élők összefognak és tesznek ezért. A Térerő ezt a célt tűzte ki, ezért (is) csatlakoztam a csoporthoz és dolgozom tagjaival.

Hangóné Birtha Melinda

A Miskolc-Avasi Református Egyházközség lelkipásztora vagyok.  Meggyőződésem, hogy a mai fiatalokban is fel lehet ébreszteni a felelősségvállalást és elköteleződést a múlt értékeinek megőrzésére, ha ezt a páratlan kincset, ami a kezünkben van az ő nyelvükön visszük közel hozzájuk. A történelmi Avas megismertetését ezért tűztem célul.

Mohácsi Gábor

A Térerőt egy nagyon jó, megbízható csapatnak tartom. Nem ismerek Miskolcon más, a Térerőhöz hasonló szervezetet, amelyik ennyire szorgalmas, törekvő és újdonság-kereső lenne. Tevékenységüket fiatalos lendülettel, teljes odaadással végzik. Ezért csatlakoztam hozzájuk, és segítem vállalásaikat. Hiszem, hogy megéri a fáradtságot!

Szikora Zsuzsanna

Miskolcon születtem, jelenleg is Miskolcon élem mindennapjaimat. A szociális ágazatban, azon belül az idős-ellátásban dolgozom immár 30 éve. Miskolc belvárosában egy Szolgáltatási Központban mint szolgáltatási központ vezető. Szeretem a munkám, de örülök hogy a Térerőben is tevékenykedhetek. Az alapítvány számomra egy fantasztikus közösség!

Szőllősi Andrea

Vállalkozónőként két területen dolgozom ügyfeleimért. Készségfejlesztő trénerként céges partnereim munkavállalóit és vezetőit támogatom, nyelveket beszélő tolmácsként pedig a Miskolcra érkező külföldi vállalati munkatársak és családtagjaik letelepedését segítem. Jó látni, hogy szeretik ezt a várost. A Térerő csapatával ezért ügyködöm.

Szunyogh Szilvia

Szunyogh Szilvia, földrajz-rajz-média szakos tanár vagyok, majd harminc éve tanítok a Miskolci Herman Ottó Általános Iskolában. A pedagógiai munkán kívül szívesen veszek részt olyan kezdeményezésekben, amik túlmutatnak a tanári tevékenységen. Ezért csatlakoztam a Térerőhöz is. Fontos számomra a sokszínű, jótékony feladatvállalás.