840 ezer forintot gyűjtött a Mályi Madármentő Szolgálat Élő Adásban. A második program második legsikeresebb projektjét menedzselik ezzel. A Mályi Természetvédelmi Egyesület 2013-ban alakult azzal a céllal, hogy az állami természetvédelem munkáját kiegészítve természet- és madárvédelmi tevékenységet folytasson. Legfőbb tevékenységük a sérült madarak és állatok mentése. Erre a célra mentőállomást hoztak létre. Az elmúlt években több ezer egyedet mentettek meg a pusztulástól.

840 ezer forintot gyűjtött a Mályi Madármentő Szolgálat Élő Adásban. A második program második legsikeresebb projektjét menedzselik ezzel. A Mályi Természetvédelmi Egyesület 2013-ban alakult azzal a céllal, hogy az állami természetvédelem munkáját kiegészítve természet- és madárvédelmi tevékenységet folytasson a védett és nem védett területeken. Legfőbb tevékenységük a sérült madarak és állatok mentése. Erre a célra mentőállomást hoztak létre. Az elmúlt években több ezer egyedet mentettek meg a pusztulástól.

Indokolt a Madármentő Állomás Mályi - Bird Rescue működési feltételeinek biztosítása és a tevékenységük népszerűsítése, hogy már gyermekkortól egy környezettudatos gondolkodásmódot erősítsenek. Az eltelt évek során sokasodik a beérkezett állatok száma, ezzel együtt nőttek a mentések kapcsán felmerülő költségek. A támogatásra benyújtott projekt megvalósulása esetén más mellett biztosított lenne az állatok mindennapi ellátása ápolása és etetése.

Kategóriák: Adj