Miskolcon születtem, most is itt élek. Sokat utazom, mindig megérint a komfortos, jól élhető városok hangulata, a vonzó parkok, utcák, a kedves helyiek. Hiszem, hogy városunk is lehet ilyen hely, ha az itt élők összefognak és tesznek ezért. A Térerő ezt a célt tűzte ki, ezért (is) csatlakoztam a csoporthoz és dolgozom tagjaival.

Alt
Bemutatkozás:

Miskolcon születtem - néhány év kihagyás után -  most is itt élek. Sokat utazom, mindig megérint a komfortos, jól élhető városok hangulata, a vonzó parkok, utcák, a kedves helyiek. Hiszem, hogy városunk is lehet ilyen hely, ha az itt élők összefognak és tesznek ezért. A Térerő ezt a célt tűzte ki, ezért (is) csatlakoztam a csoporthoz és dolgozom tagjaival. Üzleti reggeliket szervezek vállalkozók számára, a legfontosabb célunk egy jó közösség kialakítása. Ez a munkám, és ezt csinálom önkéntesként is a Térerő Közösségi Alapítványnál. Építsünk egy jól működő közösséget civil szervezetekből, vállalkozókból, önkéntesekből, akik között a közvetítést, a programok szervezését, az adományok gyűjtését és osztását alapítványunk vállalja magára. Ezáltal tegyük élhetőbbé városunkat.

Küldetés:

Három alapvető tevékenysége van a közösségi alapítványnak, adománygyűjtés, adományosztás és a közösségépítés. A kiemelt cél a közösségépítés, de az adománygyűjtés és osztás is erősen ehhez kötődik. Az adományszervezési feladat nem más mint megkeresni és megszólítani a térség tehetős embereit, a helyi lakosságot. De ebben a koncepcióban az a szép, hogy akinek pénze van az pénzt ad, akinek ideje van az munkát rak bele, akinek jó ötlete van azt hozhatja, akinek kapcsolatrendszere az pedig azzal segíti a közös tevékenységet. A lényeg, hogy mindenki bekapcsolódhasson a munkába, tehát a közösségépítés. Az adományozó beleszólhat, hogy mire menjen az adomány, voksolhat milyen kezdeményezés legyen támogatva. Az alapítvány pedig ezt követően lehetőséget teremt arra, hogy végigkövesse mire lett felhasználva a támogatása, az adott összegből hogyan valósul meg a projekt. Közben megismeri azokat a személyeket, akik az általa támogatott tevékenységeket megvalósítják. Közös sikert érnek el, ahol a támogató és a megvalósító között szoros együttműködés, kapcsolat alakul ki. Megnő a kötődés, mind a helyi személyek, mind a város felé, ezzel tovább erősítve a közösségépítést, a társadalmi szolidaritást.

Kapcsolódó projekt:
I.Élő Adás

Hamarosan százan ÉLŐ ADÁSban! Újítás az adományozásban. Külföldön kedvelt, Magyarországon még alig próbált, de rendkívül ígéretes módszer segítségével gyűjt legközelebb a Térerő. Ügyek és civil szervezetek kezdeményezéseinek támogatását segíti majd egy impulzív programmal a szerveződés. Az Élő Adás egy pezsgő, jó hangulatú esemény, melyen előpályáztatással kiválasztott három fontos cél kerül terítékre: a Borsodi Mellrákinfó Egyesület, a Városi Séták és az Egy Maszk Drámaműhely kerül reflektorfénybe!

II.Élő Adás

Tízezerrel tízezrek jövőjéért! Ahogy egy hosszú utazás is egyetlen lépéssel kezdődik, egyetlen ember egyetlen felajánlás is nagyszerű jövőkép első lépése lehet. Ezért tisztelettel hívjuk és várjuk ÉLŐ ADÁS Adományozói Estünkre május 30-án 17 órától a II.Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtárba, ahol azonnali felajánlással a helyszínen támogathatja egyik, vagy akár mindhárom kiválasztott ügyünket, ezek között az Irodalmi Rádió, a Mályi Madármentő Szolgálat és a Szimbiózis Alapítvány projektjét! A felajánlás alsó összeghatára 10.000,- ft.

Adatlap
 • Név:Bodnár Erika
 • Kategória:
 • Foglalkozás:
  közgazdász
 • Szerepkör:
  kuratóriumi tag
 • Telefon:
  +36/70/6205852
 • Email:
  erikaenterior@gmail.com
 • Web: