A harmadik Civil Díjátadó Gálán jártunk Budapesten a MagNet Közösségi Házban. Tehettük ezt azért, mert közös térbe/döntőbe kerültünk 32 kiváló civil kezdeményezéssel, rendkívül erős mezőnyben. Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy az ország civil szervezeteinek legkiválóbbjai képviseltették magukat. Ezúttal nem díjjal tértünk haza, hanem sokkal fontosabb érzéssel, büszkeséggel, megerősítéssel. Ott vagyunk a legkiválóbb szervezetek között, melyeket elkötelezett és tettrekész emberek képviselnek. Szükség van a munkájukra a munkánkra, mi pedig nem csüggedünk!

2018-04-19 17:15 - 19:15

Térerő – Közösségi Alapítvány a szervezet, ami lendületbe hozza Miskolcot. Hiszünk a jó és fontos helyi ügyekben. Hiszünk a közös célokban. Hiszünk Miskolcban. Hiszünk az elkötelezett aktív emberekben. Hiszünk a társadalmi felelősségvállalásban. Hiszünk a közösségi adományozásban. Itt és most Te is hozzátehetsz, hogy akkor és ott változás történjen. Adj hozzá te is egy LÖKÉST, adj egy like-ot, egy Lokálpatrióta Önkéntes Közösségépítő Életrevaló Sokszínű Tettrekész csapatnak!

2018-04-05 17:15

Figyelem! Újabb jó hírek. A Térerő Közösségi Alapítvány bekerült a Civil Díj 2018 döntőjébe, a "Legsikeresebb Adománygyűjtés" kategóriába. Ez egy nagyon komoly megmérettetés, komoly mezőnyben. A részletekkel folyamatosan jelentkezünk.

Link: http://civildij.hu/dontosok-dijazottak-2018/

Az Önkéntes Központ Alapítvány minden évben különböző önkéntes kategóriákban oszt ki díjakat. Különösen nagy elismerés számunkra, hogy ilyen neves társaságban, egyedüli nem fővárosiként megkaptuk a Közönségdíjat. Egyúttal megünnepeltük az ÖKA 15. születésnapját,

 

 

Tegnap este vehettük át az "Év Közösségi Kezdeményezése Díjat" színvonalas, de egyben szívélyes díjátadó ünnepségen. Hihetetlen jó érzés volt a budapesti nagyvállalatok és civil szervezetek között egyedüli "nem budapesti szervezetként" Miskolcot képviselve jelen lenni. Köszönjük újra mindenkinek, aki ránk szavazott, hogy ez lehetővé vált! Egyúttal megünnepeltük az ÖKA 15. születésnapját.

 

2017-12-08 19:45

NYERTÜNK! 19.745 szavazat a Városi sétákra a Tescoban! KÖSZÖNJÜK! Megkapta a Térerő azt az adományt - összesen 400.000,- forintot -, melyet a Tesco közösségi kampányán nyert az Önök szavazati segítségével! A pénzből Városi Séták programunkat fejlesztjük, honlappal erősítjük. A miskolci áruház vezetője, Nyíri Roland adta át a nyereményt, melynek segítségével a Városi Séták elnevezésű programunk fejlődik. Egy avasi sétára természetesen vendégül látjuk majd a Tesco csapatát is. Bízunk benne, hogy további együttműködést építhetünk az áruházzal a jövőben.

2017-11-26 20:00

A Térerő Közösségi Alapítvány a Városunkért lett a 2017-es év közösségi kezdeményezése. Nagy versenyben nyertünk sokak segitségével. Köszönjük a szavazatokat és a sok-sok támogatást a miskolciaknak és a magyaroknak sokhelyütt a világban!

2017-11-07 20:45