Észak: Három fontos ügy a Térerő Közösségi Alapítvány II. Miskolci Élő Adás Adományozói Estjén.

Minap: Több mint 2,5 millió forintot gyűjtött, és ezzel meghaladta tavalyi teljesítményét a Térerő Közösségi Alapítvány Városunkért Élő Adásban. A rendhagyó közösségi adományozási program nyomán három helyi szerveződés – a Szimbiózis Alapítvány, a Mályi Madármentő Szolgálat és az Irodalmi Rádió – egy-egy projektje megvalósulása válik lehetővé. Majd’ száz adományozó volt jelen az esten a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtárban, ahol egy élménydús esemény generálta az adományozási kedvet.

Csillagpont Rádió: Élő adásban az Élő Adásról a Csillagpont Rádió. Köszönjük a beszélgetést Monos Márta szerkesztő-műsorvezetőnek, aki Képes Norberttel a Térerő Közösségi Alapítvány kuratóriumi elnökével, Jakubinyi Lászlóval a Szimbiózis Alapítvány elnökével, Lehoczki Krisztiánnal a Mályi Madármentő Szolgálat vezetőjével, Zsoldos Árpáddal az Irodalmi Rádió szerkesztőjével és Czikora Ágnessel a BluePixel Kommunikációs és Produkciós Iroda ügyvezetőjével beszélgetett az előző napi sikerekről, folytatásról és egyebekről. 

 

2018-06-14 00:30

Európa Rádió: Az Élő Adásról az Európa Rádióban nyilatkozott Bodnár Erika és Kiss Kriszta a Térerő Közösségi Alapítvány két

Észak: A kétéves Térerő Közösségi Alapítvány Városunkért adománygyűjtő, támogatásosztó és közösségépítő szervezet. Szerda este másodszor rendezték meg Miskolci Élő Adás címmel adományozóestjüket a Rákóczi könyvtárban, ahol az Irodalmi Rádió, a Mályi Madármentő Szolgálat és a Szimbiózis Alapítvány aktuális projektjét lehetett támogatni.

Link: http://www.boon.hu/fotok-tamogatasokat-ker-az-alapitvany-miskolcon/3878097

A NIOK Alapítvány meghívja a civilszervezeteket, pályázzanak a Civil Díjra. A program keretében olyan kezdeményezéseket, projekteket, programokat díjazunk, amelyek újszerű megközelítést alkalmazva kiemelkedő eredményeket értek el Díjazotak!

Link: http://civildij.hu/dontosok-dijazottak-2018/

Európa Rádió: A Civil Díjról és a budapesti Élő Adásról beszélt az Európa Rádió riporterének Képes Norbert, a Térerő Közösségi Alapítvány kuratóriumi elnöke és Kiss Krisztina, a Térerő kuratóriumi tagja. A csoport vezetői felidézték milyen utat jár, járt be a szerveződés kezdetektől. 

 

Figyelem! Újabb jó hírek. A Térerő Közösségi Alapítvány bekerült a Civil Díj 2018 döntőjébe, a "Legsikeresebb Adománygyűjtés" kategóriába. Ez egy nagyon komoly megmérettetés, komoly mezőnyben. A részletekkel folyamatosan jelentkezünk.

Link: http://civildij.hu/dontosok-dijazottak-2018/

Szent István Rádió: Interjú a Szent István Rádióban! Mert a kommunikáció fontos! Képes Norbert, a Térerő kuratóriumi elnöke és Kiss Krisztina a kuratórium oszlopos tagja nyilatkozott. 

 

Minap - Mintegy negyed millió forint értékű speciális eszközt és készségfejlesztő játékot adományozott hétfőn a Szent Lázár Katonai és Kórházi Lovagrend miskolci kirendeltsége a József úti Óvodának. Az intézménybe sajátos nevelési igényű gyermekek is járnak, a speciális eszközök, készségfejlesztő játékok az ő fejlődésüket segítik.

  •  
  • 1 / 3